Tuesday, June 26, 2018

Marsala stonefire dippers with marsala mushrooms, smoked gruyere cheese and french onion dip


Marsala stonefire dippers with marsala mushrooms, smoked gruyere cheese and french onion dip
Pardon any wrap around words, this happens when I paste from the WW site to here.

Good morning spiffy friends! Remember when I wrote that I was tired of eggs for breakfast? Well I made up a fun spin for breakfast! Marsala smoked cheese andmushroom Stonefire dippers. Oh boy it was good. Odd because I don’t drink a drop of alcohol in a glass ðŸ¥ƒ but when I add two teaspoons of cooking sherry or Marsala cooking wine to mushrooms while sautéing....well it takes the mushrooms to the next level in yumminess. That’s what I did here. 2 Stonefire dippers, 2 points. 1/4 ounce thinly cut smoked gruyere cheese 1 point, 1/3 T Deans French Onion dip 0points. Mushrooms 0 points. 

Toast the dippers. Cool a bit. Spread onion dip on dippers. Add half of the diced sautéed mushrooms on top, lay cheese on top, add the second half of the sautéed mushrooms on top. Lay on foil and with a spatula hold the foil with dippers under abroiler til cheese melts. Yummo and only 3 points. Bye bye eggs for awhile. I’m having fun using these Stonefire dipper naans! Happy spiffy day all! I’m feeling chipper! Out into the magical day I go! I may post my lunch too. ðŸ¤—🦋🌷💕Barby 


No comments:

Post a Comment